SBDL er et advokatfirma med arbeidsrett som sitt spesialområde.
Har i flere år blitt rangert blant Norges fremste innen dette rettsområdet.

Kontakt: Wenche-Line, Kristian, Terje
SBDL.NO

 

Contour Design tilbyr evolusjonerende produkter som hjelper mennesker med å arbeide tryggere ved PC-ene uten risiko for fysiske smerter eller skader.

Vi inkluderer menneskers ulikheter, oppførsel og vaner i en god design.

Kontakt: Trond,
CONTOURDESIGN.NO

 

NTC jobber med Arbeidstøy og profilering av større bedrifter i Norge.
Vi tilbyr markeds beste service og har betydelig støtlager og dermed rask levering. Vi tilbyr FRI Nettbutikk-handel til større kunder.

Kontakt: Per
www.NTCPROFIL.NO

 

AKAN hjelper ledere og medarbeidere til å forebygge og håndtere rus og avhengighet.
Akan kompetansesenter er en ideell organisasjon som eies av Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), Landsorganisasjonen i Norge (LO) og staten.

Kontakt: Pål Henrik
AKAN.NO

 

Forlaget tilbyr håndbøker, fagbøker og kommentarutgaver, publiserer særtrykk av lover, elektroniske oppslagsverk, andre former for oppslagsverk; som grunnopplæring i arbeidsmiljø, grunnpakker innen internkontroll, alle publikasjonene til Arbeidstilsynet mm.

Kontakt: Beate
gyldendal.no/Faglitteratur/Arbeidsliv

 

Røde Kors Førstehjelp er en landsdekkende leverandør og er i dag en hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Med våre rundt 2 500 årlige førstehjelpskurs, ca. 30 000 kursdeltagere er vi den største norske leverandøren av godkjente førstehjelpskurs i Norge

www.rodekorsforstehjelp.no

 

Allegra er en nisjebedrift som har spesialisert seg på ergonomiske produkter og headset.
Innen ergonomi leverer vi stoler,hev/senk pulter og tilhørende ergonomiske produkter som holder ansatte friske og på jobb.
Innen headset leverer vi til Skype/UC , bordtelefon og mobil. Vi fører merker som Sennheiser, Jabra og Plantronics

Kontakt: Kjersti, www.allegra.no

 

Oppfølging, kunnskap og støtte til vernetjenesten og HMS.

Kontakt: Jarle
www.hmsnorge.no

 

Sitter du riktig på jobb, kan du forebygge og utbedre vond rygg, stiv nakke og ømme skuldre hver dag uten at du tenker over det. Med en SpinaliS arbeidsstol aktiviserer du kjernemusklene og ryggen samtidig som du sitter godt.

Kontakt: Thomas og Thorleif
www.spinalis.no

 

Den ubehagelig sannhet er at vi alle både privat og på jobb står fast en gang i blant, noen ganger litt verre enn andre ganger. Det kan oppleves svært energitappende og ta oppmerksomhet fra viktige ting, noe som kan gjøre situasjonen din utfordrende.
Vi underviser i mer eierskap til egen mestring.

 

HMS Partner Norge AS er en leverandør og distributør av HMS relaterte produkter og tjenester for bedrifter i hele Norge.
Selskapet tilbyr tekniske og rådgivende konsultasjoner til verksteder, lagerindustrien, industrivern, byggeplasser og administrative arbeidsplasser.

Kontakt: Thomas og Babar
Hmspartnernorge.no

 

Stamina Helse er Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester
Vi tilbyr godt HMS-arbeid for sunne og trygge arbeidsforhold til bedrifter over hele landet, og våre leveranser tar alltid utgangspunkt i dere som kunde.

Kontakt: Tom R.
www.STAMINAHELSE.NO

 

Sikkerhet på arbeidsplassen er en av AOFs hjertesaker. AOF har lang erfaring som en av landets største og eldste tilbydere av helse-, miljø og sikkerhetsopplæring.

Kontakt: Hilde
Aof.no

 

HMS-magasinet er i dag Norges eneste uavhengige fagblad for HMS og arbeidsmiljø. Gjennom HMS-magasinet kan du som abonnent oppdatere deg og få gode råd og tips om hvordan HMS-arbeidet skal gjennomføres i praksis.

Kontakt: Jan og Elisabeth,
HMSMAGASINET.NO

 

Selskapet utvikler bærekraftig psykososialt arbeidsmiljø gjennom målinger, refleksjon og dialog. Bærekraftig arbeidsmiljø er kjennetegnet ved engasjement, mestring og arbeidsglede - grunnlaget for gode prestasjoner.

Kontakt: Jørgen og Christian

www.sunneorg.no

 

Attensi er en verdensledende utvikler av engasjerende, spillbaserte 3D simuleringer for trening innen en rekke ulike områder og bransjer.

Kontakt: Brynjar
www.attensi.no

 

En av Norges fremste produsent og leverandør av HMS, sikkerhetsskilt, byggeplasskilt, tyverimerking og inventarkontroll
Merkefabrikken leverer produkter av høyeste kvalitet og har kort leveringstid til hele landet.

Kontakt Kristian
www.merkefabrikken.no

 

Vi tilbyr kurs og øving for bedrifter som er utsatt for Vold og Trusler om Vold, både igjennom tradisjonell kursing og ved bruk av VR (Virtual Reality).

Kontakt: Per-Erik og Geir
www.trygg-grunn.no

 

- Bwell Pausen  
Kombinasjon av massasje og mental trening
- Bwell Walking
Fysisk aktivitet for kontorplassen
- Bwell
Kompetanse Foredrag, kurs og coaching

Kontakt: Lone, Anneli, Anne-Elsiabeth, Bjørn
Bwell.no

 

Vi har utviklet og produsert ergonomiske pekeenheter i over 20 år. For oss handler det om å finne løsninger som kan hjelpe mennesker med å holde seg friske ved både å forebygge og mange ganger lindre de belastningsskadene som kan oppstå i forbindelse med at du jobber foran en datamaskin i lengre tid. Vi vet at mange mennesker har unngått musearm takket være våre oppfinnelser.

Kontakt: Christine
www.mousetrapper.com